Albirea dentara

Cine poate beneficia de un tratament de albire cu acceleratorul BEYOND?

Tratamentul de albire cu acceleratorul Beyond este destinat tuturor persoanelor care doresc o albire profesională cu rezultate imediate şi durabile. Cu acceleratorul Beyond pot fi albiţi dinţii care sunt pătaţi de fumat sau de alte substanţe, cum ar fi cafea, ceai sau vin roşu. De asemenea, se pot obtine rezultate şi pentru dinţii pătaţi de tetraciclină, cu picăţele de fluor sau cei care prezintă modificări de culoare sau ereditare.

Înainte de procedura de albire trebuie facută o consultaţie, o igienizare completă a danturii şi rezolvate eventualele carii.

Cât durează tratamentul de albire BEYOND?

Durata totală a tratamentului de albire BEYOND, incluzând timpul necesar medicului dentist pentru pregatirea pacientului, este de aproximativ 45 de minute. Pentru albirea propriu – zisa nu este nevoie de mai mult de 3 şedinte, a câte 8 minute fiecare.

Cât timp va dura albirea?

Aceasta variază de la persoană la persoană şi depinde de dieta si stilul de viata, dar efectele durează aproximativ doi ani. Pentru pacienţii care consumă frecvent cafea sau alte alimenate colorate, precum şi pentru cei fumători sunt recomandate scurte re-tratamente de albire efectuate periodic.

Albirea afectează dinţii ?

Nu. Tehnologia noastră pentru albirea dinţilor utilizează o lumină albastră rece. Lămpile de albire BEYOND conţin sisteme avansate de filtrare a luminii care îndepărtează radiaţiile UV şi căldura, asigurând confort şi sigurantă depline. De asemenea este redus riscul sensibilităţii dentare după tratament.

Îmi voi putea albi coroniţele/faţetele existente?

Albirea dinţilor se aplică doar pentru dinţii naturali şi nu poate schimba culoarea compozitului, porţelanului sau faţetelor dentare pe care le aveţi.

6 motive pentru albirea cu Beyond

 1. Îndepărtează petele de pe dinţi.
  Sistemul professional de albire Beyond face să dispară în câteva minute petele de cafea, tutun, vin roşu sau produse alimentare acumulate în timp.

 2. Vă oferă un zâmbet mai luminos.
  Cu trecerea anilor, dintii noştri devin mai galbeni şi îşi pierd strălucirea lor naturală . Cu sistemul profesional de albire Beyond, redescoperi culoarea lor culoarea lor iniţială, iar rezultatul este imediat şi efectele de durată.

 3. Vă veţi bucura de o imagine îmbunătăţită.
  Chiar dacă dinţii tăi au pete vizibile, după două sesiuni de albire profesională cu acceleratorul vă veţi bucura de un zâmbet alb şi luminos.

 4. Această albire se face în conformitate cu standardele internaţionale de igienă.
  Kit-ul de albire este desigilat şi folosit doar o singură dată. Deci, veţi avea siguranţa unui tratament profesional excelent şi certitudinea dinţilor sănătoşi.

 5. Beneficiezi de un tratament personalizat.
  Aveţi certitudinea unui tratament corect. Înainte de a începe procesul, medicul vă va consulta pentru a determina cel mai eficient tratament, precum şi numărul de sesiuni de albire.

 6. Reîntinerire aspectului fetei
  Un zambet alb, stralucitor poate face diferenţa la propria imagine şi la încrederea în sine. Studiile arată căoamenii cu dinţi albi zâmbesc mai des şi tind să stabilească uşor contactul vizual când sunt într-o discuţie.

Share

1 Comments to “Albirea dentara”

 1. Ora Exacta says:

  Cautand pe netul in limba romana iata ca am nimerit pe pagina dvs..
  Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de
  pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Leave a Reply